Даряването на ваксините на AstraZeneca скара служебния здравен министър Стойчо Кацаров

...
Даряването на ваксините на AstraZeneca скара служебния здравен министър Стойчо Кацаров
Коментари Харесай

Ваксините на AstraZeneca скараха здравния министър и ГЕРБ

Даряването на ваксини те на AstraZeneca скара служебния здравен министър Стойчо Кацаров и депутати от ГЕРБ. Взаимни обвинявания и остри мнения прехвърчаха в пленарната зала.

„ Госпожо Дариткова, имайте малко позор, когато заставате тук и изопачавате обстоятелства. Причината да даряваме ваксини е, че вашето държавно управление контракти в остатък от AstraZeneca и в дефицит от Pfizer. Поради тази причина през първите три месеца нямаше ваксини , с които популацията да се ваксини ра ”, съобщи служебният здравен министър Стойчо Кацаров в отговор на Даниела Дариткова от ГЕРБ.

Тя го упрекна в дейности, които подронват мнението за успеваемостта на имунизацията и работят отрицателно на имунизационната акция. Дариткова визираше ратификациите за даряване на ваксини.

„ Вашият патрон Бойко Борисов обикаляше и ползваше имунизационните екипи в предизборната с акция. Организирано ваксини рахте футболни клубове, спортни клубове, всякакви компании, а възрастните хора бяха оставени  четвърти във вашия имунизационен проект. Причината, никой да не желае да се ваксини ра с ваксини те не AstraZeneca и да ги даряваме, също изискуем на огромна степен освен на интернационалните кавги, само че и на персоналната интервенция на Борисов. Той еднолично, без да има право, забрани потреблението на тази ваксина, само че и еднолично след седмица я позволи ”, уточни още Кацаров.

Той упрекна в ГЕРБ в неуспех на имунизационната акция и уточни, че служебното държавно управление пробва да поправи подследствията от техните решения. Последва мигновен отговор от страна на ГЕРБ в лицето на Даниела Дариткова, Христо Гаджев, Тома Биков, Десислава Атанасова и Александър Иванов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР